BLOG

Jak využít výrobky GUAa FITNESS pro domácí použití?

2346 Views 0 Liked
Zařazeno v kategorii: Rady a tipy

Při všech těchto sportovních aktivitách používáte sportovní vybavení, o které je třeba pečovat a ošetřovat ho nejen speciálními přípravky, ale také je potřeba nezapomínat na dezinfekci.

Cyklistika

Asi vás po přečtení nadpisu napadne: „Co se dá dezinfikovat na jízdním kole?“ Přece rukojeti, dnes často nazývané převzetím z angličtiny "gripy", a sedlo. GUAa FITNESS GUASAN SPRAY je tekutý dezinfekční prostředek k okamžitému použití postřikem. Je charakteristický silným a dlouhotrvajícím antibakteriálním, antivirovým a protiplísňovým účinkem bez negativních vlivů na jakékoli ošetřované materiály (sklo, dřevo, kovy, plast, papír, textilie, gumu). Dle potřeby nastříkejte GUAa FITNESS GUASAN SPRAY a nechte působit. Ošetřením vznikne na povrchu polymerová vrstva, která zabezpečí dlouhodobou ochranu před mikroorganismy.

Drobné cvičební pomůcky

Pro dezinfekci drobných cvičebních pomůcek, jako jsou například činky, posilovací kolečka, gumy, posilovací táhla, wristbally, podpěry na kliky a podobně, doporučujeme bezchlórové vlhčené dezinfekční ubrousky GUAa FITNESS GUASAN WET WIPES. Jednoduchým způsobem otřete cvičební pomůcky po ukončení cvičení a necháte oschnout. Tím se na povrchu vytvoří polymerová vrstva, která zabezpečí dlouhodobou ochranu před mikro¬organismy.

Cvičební podložky

Dezinfekcí cvičební podložky zabezpečíte její mikrobiální čistotu a zamezíte tím růstu bakterií a plísní při skladování před dalším použitím. Doporučujeme podložku postříkat přípravkem GUAa FITNESS GUASAN SPRAY a nechat řádně vyschnout. Následně můžete ošetřenou podložku opět používat.

Sportovní obuv

Sportovní obuv patří k nejvíce namáhaným součástem našeho sportovního vybavení. Je vystavena vlivům povětrnostních podmínek a namáháním při sportovní aktivitě. Aby nám obuv co nejdéle sloužila a plnila své funkce, je nutno ji pravidelně ošetřovat a to nejen zevně, ale i zevnitř. Námi navržená řada GUAa FITNESS nabízí prostředek GUAa FITNESS GUASAN SPORT ODOR STOP což je tekutý dezinfekční prostředek přímo určený k odstranění zdroje zápachu v obuvi. Zápach obuvi může být způsoben různými faktory. Všeobecně se dá mluvit o tom, že v obuvi postupně vzniká živná půda pro mikroby a bakterie, které ve větší koncentraci produkují plynné látky. A právě tyto plyny způsobují nepříjemný zápach. GUAa FITNESS GUASAN SPORT ODOR STOP příjemně voní a je charakteristický silným a dlouhotrvají¬cím antibakteriálním, antivirovým a protiplísňovým účinkem.

Doporučené produkty